El 24 de gener 2020, quan feia ja més de 800 dies que Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural era empresonat en conseqüència de la repressió de l’estat espanyol desprès de l’organització del referendem d’autodeterminació a Catalunya a l’octubre de 2017.

Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium Cultural de Catalunya va participar a una taula rodona amb títol :

« Òmnium Cultural: una entitat de la societat civil compromesa amb les llibertats a Catalunya »

A l’acte presentat per Pere Manzanares, membre d’Òmnium Cultural Catalunya Nord, Marcel Mauri va contestar a les preguntes de Laura Bertran, periodista a Radio Arrels i Thierry Bouldoire, periodista al diari l’Indépendant.

Més d’un centenar de persones van assistir a aquesta trobada al Hall Guy Malé del Consell Departamental de Catalunya durant el qual Montserrat Biosca-Planes, presidenta d’Òmnium Catalunya Nord va presentar els premis literaris de la Nit de Sant Jordi 2020,

Prèviament a la taula rodona Marcel Mauri va mantenir una reunió amb elegits nord-catalans,

Podeu escoltar l’entrevista de la Laura Bertran de Ràdio Arrels aquí

Share This